Cautare

61452 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat educatoare2010 din iasi" (7.55 secunde)
"In ceea ce priveste Aeroportul International Iasi, in zilele urmatoare se vor termina discutiile de la Bucuresti cu Comisia Europeana. ... Intregul proiect costa 56,744 milioane de euro, iar finantarea europeana este de 85% din valoarea totala.
CFR Cluj a castigat meciul de pe teren propriu cu Poli Iasi, scor 2-0, in direct la Digi Sport 1, in prima etapa din SuperLiga, editia 2023-2024.
Superliga, etapa a 30-a Otelul - Poli Iasi 1-1 (0-1) Au marcat: ... Dorinel Munteanu Poli Iasi: S. Lung Jr. - Martac, Fl.
Soferita retinuta dupa ce a omorat 4 muncitori, in stare de ebrietate fiind, a fost prezentata, cu propuneri legale, Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi si Judecatoriei Iasi,.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, Silvia Spiridon, a declarat ca, potrivit primelor cercetari, soferul masinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferata.
Superliga, etapa 1 CFR Cluj - Poli Iasi 2-0 Au marcat: ... Andrea Mandorlini POLI IASI (4-3-3): Jankov - Martac, Fl.
Superliga, etapa a 18-a Poli Iasi - Farul 2-3 Au marcat: ... POLI IASI: Lung - Martac, Samayoa, Katanec, R. Ispas - A.
Superliga, etapa a 23-a Poli Iasi - U Cluj 1-0 (0-0) A marcat: ... Poli Iasi: Ailenei - Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas - Saghiri, Garobbio, Jatoba - Mihai, Harrison, Ion Rezerve:
Superliga, etapa a 28-a FCU Craiova - Poli Iasi 1-1 (1-1) Au marcat: ... Giovanni Costantino POLI IASI (4-4-2): Ailenei - Martac, Bouhenna (cpt.), Fl.
Superliga, etapa 2, play-out Botosani - Poli Iasi 2-1 Au marcat: ... Bogdan Andone Poli Iasi: Lung - Martac, F. Ilie, Samayoa, Stefanovici - A.
Am urcat scarile de lemn incercand sa-mi inchipui trapul cailor, ii vedeam uneori duminica, la vreun concurs, sarind obstacolele de verdeata sau de lemn, atingand uneori cu copitele marginea lor - si atunci le strangeam pumnii, asa cum faceam cateodata inainte de a intra la vreun examen, credeam in faptul ca uneori caii aveau nevoie de pumnii mei stransi, nu le vedeam deciat fruntile instelate de pete albe sau coamele despletindu-se prin aer in imaginea data cu incetinitorul, sau sclipirea copitei intoarsa inapoi, ferindu-se de milimetrii aceia de obstacol.
A trait atat de intens fiecare an, fiecare luna, fiecare zi, fiecare clipa, cum putini din tara asta au fost dispusi sau obligati s-o faca. ... Rudele, care au ramas pe loc, au fost deportate si exterminate in lagarele din Siberia.
Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale va derula, incepand cu luna septembrie, programul national multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor-manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.
Desi poate parea ciudat pentru sefia CAS Olt se va da o lupta dubla o data intre cei doi concurenti si inca o data in interiorul aliantei judetene a PSD-PC alianta din care provin Mateescu si Usurelu.
Oferta este, din punctul meu de vedere, nesatisfacatoare si cred ca municipiul Constanta merita ceva mai mult decat ce am vazut pe listele de candidati. ... Determinat de problemele cetatenilor din Constanta, de aroganta actualei administratii, de plictiseala si oboseala de care sunt cuprinsi.
Screening-ul combinat din primul trimestru de sarcina pentru patologia cromozomiala este recomandat tuturor gravidelor.
Protestatarii s-au adunat inca de dimineata in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, dupa ce in noaptea de marti spre miercuri, zeci de membri ai fortelor de interventie au preluat controlul asupra birourilor Administratiei Prezidentiale si Parlamentului de la Chisinau si au arestat zece manifestanti.
Conform actului normativ, persoanele dispo-nibilizate prin concedieri colective beneficiaza de o suma de doua ori mai mare decat salariul mediu net pe economie din ianuarie, anul in curs, de indemnizatia de somaj si de un venit lunar de completare egal cu diferenta dintre salariul individual mediu net din ultimele 3 luni de activitate si nivelul indemnizatiei de somaj.
Daca in Germania si Elvetia (mai nou si in Romania, datorita modulului ecologic al inventatorului Danut Staicu) la mare trecere sunt casele ecologice, dorinta unui colectiv, ce reuneste cercetatori de la Universitatile Tehnice din Cluj si Iasi, este de a construi un automobil ecologic, mai exact un automobil care sa nu polueze electric si electromagnetic.
"In momentul de fata putem spune ca in ceea ce priveste etiologia cirozelor hepatice, putem vorbi de o etiologie generata de virusul hepatic C cam in 60% din cazuri, cu variatii mici, iar virusul hepatitic B de sine statator se face si el responsabil de circa 20% la pacienti nascuti inainte de 1996, cand a inceput vaccinarea nou-nascutilor in Romania.
google-analytics.com